lørdag 11. oktober 2008

Løk

I går benyttet vi det fine været til å få satt noen hundre løk, enda er det en del igjen, men det begynner å bli plassmangel.
Photobucket

Photobucket
Det krymper..

Photobucket
Her har jeg laget min egen mix av 3 sorter tulipaner. En hvit en lang rød og en kort rød. Disse har litt forskjellig blomstringstid så det blir spennende å se resultatet til våren.

Dette med løk er spennende, blir litt ivrig når det kommer kataloger fra forskjellige leverandører i posten på sensommeren, så i år har det blitt bestilling fra 3 stk, men den ene er grusomt treig til å sende ut, så får håpe de er på vei.
For det er noe med det, hvilke sorter og farger er det som skal inn i hagen og hva er det som skal ha hovedvekt. Det er jo også noe om at det er greit å få plantet slik at de kommer og tar over for hverandre og skjuler sine venner som står og visner ned.

Med et ønske om god vekst til våren avslutter jeg dette innlegget, med å si GOD HELG TIL DERE ALLE!

Vi Blogges

LoneK

4 kommentarer:

Anemone sa...

Du og du så flink du er da :-)

Jeg kommer fra gjølme jeg nå, sanitetsforeningens loppemarked. Ble ikke den store handelen, men en liten kakeboks ble med hjem da. Flott liten grønn gammel sak som blir fin å ha til julebaksten. Egentlig var det mye rask der i grunn. Mye "till og dill" som de får av butikker, og ting de ikke får solgt.

Nydelig vær ja gitt. Vært ut i bare t skjorte jeg nå, og nytt det flotte været. måtte det bare holde seg ennå litt lenger!!

God helg til deg også oppi dalen der :-) Klem herfra.

Anemone sa...

Nå får du snart en utmerkelse her :-)

Nina S sa...

Hmmm, ja hvor blir det av løken min???
Må purre på de!
God helg!
Klem!

Kine sa...

OI,når du er ferdig,så kommer du vel hit og legger ut enda 100 til vel???hehe!!
Så mye lækkert fra Casa da,hmmmm...har lyst å ha partay!!
Ha en fin søndag;)