lørdag 10. mai 2008

Årets feriemål

Nå begynner jeg å glede meg veldig til vi skal reise på ferie for da skal vi hit:
ALANYA - TYRKIA - HOTEL ERKAPTAN
Photobucket
Den levende, orientalske byen Alanya er uimotståelig. Lange strender, trendy kaféliv, eventyrlig shopping - og Vings moderne leilighetshotell.Alanya er en pulserende og annerledes by - året rundt. En tiltalende blanding av ekte tyrkisk hverdagsliv og komfortabelt ferieliv - sannsynligvis Tyrkias mest moderne og velorganiserte reisemål. Turistvennlig til tusen, men absolutt ikke sterilt og konstruert. Byen er kronet av en middelalderborg fra 1200-tallet og er full av spennende kontraster. Her er caffé latte på trendy kaféer like naturlig som et glass te på bakrommet i teppebutikken. Og både shoppingsentre og eksotiske basarer får adrealinet til å bruse. Byens to fine sandstrender innbyr til herlig urbant strandliv - en perfekt opptakt til den energiske natteverdenen. Hvem Alanya passer best for? Absolutt alle. Reiser du med Ving Charter tilbyr vi populære hotell med flott beliggenhetBarnefamilier stortrives på våre SunGarden-hotell - og i Alanya har vi tre av dem: Villa Moonflower, SunPark Garden og Green Garden - sistnevnte har Alanyas beste bassengområde. Velkjente Villa Sunflower har også mange fornøyde stamgjester. Vi kan dessuten friste med Alanyas beste strandhotell – SunPark Beach - og det hyggelige søsterhotellet SunPark Marine. Hotellene har unik beliggenhet!Herlig kaféliv og eventyrlig shoppingGamle Alanya lå oppe på den mektige klippen som rager opp fra havet. Borgen og ringmuren er der fremdeles, men byen har flyttet ned til strandlinjen. Dagens Alanya kan friste med både krydderduftende orientalske basarer, lokale restauranter, trendy kaféer og barer, diskotek, nattklubber... Og ikke minst flotte kulturopplevelser og eventyrlig shopping til hyggelige priser. Klær, smykker, gull, tepper og lærvarer i lange baner. Uimotståelig!Fine utflukterI Tyrkia er det mye mer å oppleve enn strandliv og shopping. Fantastiske naturfenomener, spennende historie og en rik kulturarv gjør utfluktene våre ekstra opplevelsesrike.
Kilde: http://www.ving.no/
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Gleder oss kjempe masse hele gjengen - skal bli herlig!

2 kommentarer:

Anemone sa...

Ohoi..., vi har nå nestenj Tyrkia her nå :-O og det FØR den 17. mai !!

Ikke til å tro. Nå venter grilling på verandaen her på selveste pinseaften, og jammen ta tror jeg vi spiser ute også.

Flott helg vider til deg

Drømmen om en eplehage sa...

Ååååå. så heldige der er!

Jeg er så reisesyk at det ligner ikke grisen. Her blir det bare Playa del Platting i år også. Vi bruker vanligvis å ha minst en tur til varmere strøk i året, men baby i magen, baby i armene. Hus på vei og nå hage på vei så har det liksom ikke passet på en stund. ABSTINENSER! Hi,hi,hi!

Takk for tips om nettside:)
Lillebror bærer jeg i en Patapum. Hadde jeg ikke hatt den hadde lite blitt gjort her i heimen. Han har dessverre funnet stor humor i å lete borte titt,titt i håret mitt i det siste. Og det er ikke på den forsiktige måten. Frykter måne der bake...Kan ikke ha han på magen heller, det har jeg ikke rygg til.
Tips tas i mot med takk!

Ha en riktig god pinsehelg videre!
Klemmer fra meg.