mandag 26. mai 2008

Mere ferie..

Noen glimt fra stranda. Fin og god sand, men en del stein innimellom. Bunnen var heller ikke den beste på "vår" strand da det var en del berg rett ut der, men skulle være bedre både litt mer til høyre og litt mer til venstre for oss. Denne dagen var det litt bølger og vind, men gradestokken viste over 30`C så det kunne fort ha blitt varmt.
Photobucket
Photobucket

Noen glimt fra byen:
ISMANNEN: Photobucket
Han her sto utenfor en form for konditori på en av hovedgatene og "lekte" med isen. Hadde den opp og ned fra sine beholdere og drev ablegøyer. Kjempeartig å se på - isen hans smakte også godt.

Photobucket Her er vi ved Ataturk statuen. Mustafa Kamal Ataturk var grunnlegger av det moderne Tyrkia.

Hotellet vårt ERKAPTAN: Kjempeflott hotell med trivelig personalet.
Photobucket
og vaskedama var litt av ei dame. Slik hadde hun pyntet senga vår en av dagene: Photobucket

En dag var vi på utflukt opp mot fjellet da så vi mengder av forskjellige frukttrær som : appelsin, sitron, banan, granatepler, kaffe mf: -
Photobucket Appelsintre, disse vokste også gatelangs og i hagene nede i byen.

Photobucket
Banantrær.

DIMCAY: Like utenfor Alanye finner du Dimcay-floden . Dette var litt av et sted. Elven var demt opp og det var lagt til rette for resturant drift på flytebrygger ute i vannet, samt bademuligheter, men vannet var kalt.
Photobucket
Photobucket
Hadde vært artig å hermet denne ideen i en norsk elv....

Før vi dro var det en ting storfrøkna skulle kjøpe seg i syden og det var rastafletter Photobucket Det fikk hun jo selvfølgelig. BEtalte 35 ytl hos denne frisøren. (ca 140 Norske kroner)

Da vi var på Tyrkisk aften var det en magedanserinne som underholdt, og hunn som m de fleste andre artistene ville ha med publikum på senen, så her er det to mini magedanserinner fra Orkdal og Tromsø so er i aksjon.
Photobucket

Sånn, det var en enkel form for reisebrev og når det er sakt så frister det veldig til gjenntagelse.

Ingen kommentarer: