søndag 22. februar 2009

krakk

Denne krakken kjøpte jeg på Bruktbo hos Containergirl her i høst, men etter den kom hit til gården har den stått på låven i påvente av nytt trekk på lokket.
Så i dag bestemte jeg meg for å sette i gang:

Photobucket
Lokket ble skrudd av og det gamle stoffet begynt fjernet, men det som viste seg da,var at topp-plata var ødelagt og den var det ingen vits i å ta vare på.
Derfor tar mor seg en tur ut i fjøsen og opp på låven, finner noen hobbyplanker fra Ikea, kutter til og styrer verre, fikser ny plate, kutter til god tykk madrass og trekker opp på nytt.
Photobucket
Her ser dere det ferdige resultatet, iom at krakken allerede var malt hvit, gjorde jeg ikke noe med fargen selv om den kanskje kunne ha vert frisket litt opp, er litt hakkete og stripete.. men regner med at den ikke blir bedre etter bruk. Skal tross alt fungere som lekekasse på rommet til lillebror.
Photobucket
Stoffet som er brukt heter "Ruta" og er egentlig gardinhøyder på 160 cm som jeg kjøpte på salg på KID, var 75 % avslag på dem, så kjøpte like så godt 6 høyder...
Selv om det er bare et vindu...
Hva skal jeg med resten tro....
Photobucket
Gikk med i underkant av en til denne, tror jeg får brukt kapppet til å sy putetrekk, skal nemmelig sy sengesett i samme stil, da det ikke er å få kjøpt må jeg lage det selv.
2 høyder skal selvfølgelig henge i vinduet.

Dere får følge med, så skal dere få en titt inn på lillebrors rom når det blir helt ferdig.

Ha en fortsatt flott søndag.

5 kommentarer:

Christel - Bakketun sa...

Så fin den ble :)

Anemone sa...

Det lønner seg å være litt oppfinnsom ja!! Og ikke minst litt flink meg hendene da :-)))

Missunner deg virkelig det fjøset du. Det må være bra godt å ha litt plass til diverse, arbeidsplass ikke minst. Her har vi jo ikke det en gang.

Ha en fin fin start å uka da.
Veiene må du ta ansvar for nå ja... føret!!!men det er valkanskej ikke du det??

Landliv sa...

Nooomin! Så søtt, akkurat min smak. Jeg har to puffer som skal trekkes etterhvert, skal nok vise før og etter jeg også :-)

Ingrid sa...

Hei! Gratulerer med vel utført makeover! :) Gleder meg til å se mer fra gutterommet..

Linda sa...

Så lekker puffen ble!
Kjekk disse med oppbevaring!

Klem fra meg