torsdag 13. august 2009

Brann

På Campingen vi var på i Danmark Grennastrand camping var det fast på programmet av brannvesnet kom en gang i uken for å lage litt morro. Så tittellen stemmer kanskje ikke helt, da innlegget ikke om handler brann, men vannkrig med brannbiler og slanger!
Photobucket
Storfrøkna vår storkoste seg med vannkrig med brannslanger og vannkannon, mens de to små ikke trivdes så godt i den settingen, de ble jo sprutet på . Men tror det var stas for dem å få sitte i førerhuset på stigebilen.
Her er noen bilder fra vannkrigen:
Photobucket
Photobucket På dette bildet ser dere storfrøkna som prøver å sprute ned vedkommende som står med vannkanonen, men kom nok desverre til kort. Men gøy det var det vist.

Etter at alle hadde blitt våte nok og leken var avsluttet kjørte de noen runder med brannbilene rundt på campingplassen, da både med folk oppe på tankbilen og inne i stigebilen. Dette til stor stas for både liten og stor
Photobucket
Photobucket

2 kommentarer:

Huset i skogen sa...

Skjønner dette var stas ja! Der skulle guttene her i huset ha vært, da hadde de garantert blitt elleville.

Var redd det hadde brent hos dere eller rundt dere et sted jeg nå, men kunne ikke huske å ha sett noe galt da jeg kjørte forbi sent i går kveld...

Nina i Paradiset sa...

Noen kjekke brannmenn da??
;)