onsdag 22. juli 2009

Fototur del 2

Her er noen flere bilder jeg har lyst til å dele med dere, det er så vanskelig å sile disse bildene og så er det jo noe med at innlegget ikke bør bli for langt også, iallefall synes jeg det. Så derfor har jeg heller litt flere men noe kortere innlegg. Det er min stil og den måten jeg liker å blogge på.
Hvordan dere andre gjør det er nok litt forskjellig, og det gjør meg heller ingen ting, da jeg synes alle skal gjøre som en selv vil, på sin egen måte.
Jeg besøker dere uansett jeg!

Photobucket
Mange er så kreative og når man ser bildet over ser man hvor lite som skal til for at det skal bli noe litt mer spesielt enn at det bare er plantet en rosespirea på en plenkant!

Photobucket
Denne rustne kula kom jeg også over på min ferd, og i min vandring her i bloggverden vet jeg at det er flere som er fasinert over rust og rustne ting, denne likte jeg og måtte bare forevige den!

Photobucket
Hester er det også mange å se når man ferdes etter veiene, det er så herlig å se dyr som går ute på beite, om det så er sau eller ku, så ser man hvor fri og godt de norske dyrenen har det som for komme ut, nyte sommeren og spise det grønne friske gresse. Virkelig nyte. Min favoritt av disse besitedyrene er uansett hesten, men det er vel noe med oss jenter og hest......
Men for å si det sånn, så trives jeg best med å se på dem, for jeg synes de er litt store. Uansett en trygg og rolig hest hadde jeg gjerne satt meg opp på å tatt en ridetur, men dog ikke alene!

Ha en fortsatt flott dag, å ta dere gjerne en tur på OTI på handel! Hehe.

1 kommentar:

AnneKa sa...

Masse fine bilder, og den rustkula skulle jeg gjerne hatt tak i :-)