lørdag 16. august 2008

På togtur

Photobucket
Har du lyst på en tur med norges eldste elektrisk ejernbane og nordeuropas eldste jernbane som drives med vekselstrøm og som fortsatt er i drift er det muligheter til å ta seg en tur med Thamshavnbanen som går som museumnsjernbane medllom Løkken Verk og Bårdshaug.

Mer info, tider og priser kan du lese her på sidene til Orkla industreimuseum.

Her er noen glimt fra da mannen og ungene tok toget fra Fannrem til Bårdshaug sist helg. Jeg kjørte bil da vi skulle på besøk til noen kjente og retur tidene ikke passet helt med vårt tidsskjema.
Photobucket

Se der kommer toget!
Photobucket

Så kjørte de avsted
Photobucket

Dette er noe jeg vil anbefale dere alle sammen til tross for at det er muligheter til å få litt tresmak i baken, er det kjempestas både for liten og stor!

Kan det kanskje være dette som blir morgendagens søndagsutflukt...

TUT TUT!

TØFF TØFF!

2 kommentarer:

Anemone sa...

Stas og stas??? vel... derom er det litt forskjellige meninger du. lei tutingen jegda,o g redd det går liv neddi bygda her, overgangene vet du.

Pasienter fortvilet ver tut-bråket også,passerer jo bare noen meter fra. vel dette skalikke VI krangle om, det er det andre som gjør.

Fin søndag og tur til deg Lone.

Huset i skogen sa...

Her i huset er det et evig mas om å være med! Guttene er fullstendig hekta, og mellomste drømmer om å jobbe der når han blir stor. Litt stas er det jo å ha en slik bane i bygda, og at det er så godt vedlikeholdt.
Dere får ha en fin søndag, og nyt sola:)