søndag 20. april 2008

Pussing og maling...

I dag har jeg drevet å pusset loftstrappa - et prosjekt som tar veldig på tiden...
Lurer litt på om den skal bli sånn:
Photobucket
Photobucket
Med lyse/mørkebrune trinn og gelender topp
Eller slik:
Photobucket
Med helhvitt glender.
HVA MENER DERE?
Selv heller jeg mest mot mellombrune trinn og gelendertopp og resten hvitt.
Ellers så har jeg malt 11 rammer Photobucket
av denne typen i div str.
+ et nattbord og en lampe.
må vel til igjen imorgen slik at de får et strøk til...

Ha en fortsatt fin søndag.

PS: Alle bildene er hentet på nettet!

2 kommentarer:

Anemone sa...

Hmmm...,vanskelig å si i grunn. Begge alternativer er flotte da, men for min del er jeg ikke så alt for glad i kontraster, så jeg ville nok gått for den nederste alternativet.

Har ei mareritt trapp selv jeg, og om den skulle vært pusset, hadde jeg vel holdt på i 2 år sammenhengende med alle de sår den har. En får vente til en evnt. får råd til å kjøpe en ny en gang. Men trapper ER dyre.

Husker slnnen i 2-3 års alderen ramlet ned... huff huff... helt stille... og hjert mitt syoppet nesten... så DET hylet... og jeg kjente på lettelsen.

Fin start på uka til deg.

tinemor sa...

Du spurte om du kunne herme etter meg... Selvfølgelig! Bare gøy å være til innspirasjon!
Der vi bodde før, var det en heltre furrutrapp, lakkert såndan. Den ble slipt og pusset ned og så malte jeg HELE trappa hvit. En kjempejobb. Men med tre gutter, og kanskje litt hjelp av meg selv å... så ble trappa fort hakket, oppskrapt og stygg. Så for å holde den pen, måtte det evt jevnlig sparkles og males..... Her har vi gjordt som du så på bildene, og jeg er kjempefornøyd! Skiten syns, men trappa blir ikke stygg, og litt vasking tåler man. Det er også mulighet for å etterlakke trappa med evt helglans, Bengalakk, men det er noe jeg ennå ikke har gjordt. Får se om det ideheletatt blir gjordt.... Syns egentlig trappa er OK som den er i dag...
Lykke til! Det er et stort prosjekt du har tatt på deg. Mye kriker og kroker som skal pusses og males, men så blir det jo så fint etterpå!